Jun
08
16
foto:LottaPictures
Jag är ju egentligen en riktig lantis. Uppvuxen i en liten by vid Fryken i Värmland. Sedan har jag sakta flyttat närmare städerna för att nu bo mitt i Malmö. Ibland undrar jag vad jag gör här inne vid Drottningtorget men andra dagar är det helt fantastiskt roligt. För plötsligt så bara händer det!

Vi gick nämligen på After work på Boulebar förra fredagen. Satt i solen och njöt. Det var fullt med folk. Så mycket folk att vi beslöt oss för att gå vidare och få en bit mat någon annanstans. Så varför inte Kockeriet?

Dit traskade vi iväg. Och vilken underbar succé. Tareq Taylor stod och grillade mat och bjöd in till AW inne på gården. Vilken stämning!

Jag stod där och tänkte att Malmö är fantastiskt. Inga större avstånd, lättsamt och underbara människor.

foto:LottaPictures

AW tareqtaylor_LG-3 AW tareqtaylor_LG-2

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök