aug
15
18

Bohemiskt bröllop i Skåne

Bröllopsfotograf Skåne. Sabina Swärd

När Sabina och Matthias skulle gifta sig blev jag så glad att jag fick vara deras bröllopsfotograf. Jag har nämligen känt Sabina i många år som ryttare både när hon ridit fälttävlan på stor häst och senare när hon bytte till islandshästar. Det kändes därför härligt att få köra till Sabina och Matthias lilla gård på landet.

Det skulle vara ett litet enkelt bröllop hade Sabina berättat innan. Bara familj och vänner hemma på gården med vigsel i trädgården. Men det är ju det här som är så härligt med att vara bröllopsfotograf. Ena dagen är jag på ett fantastisk slott med 100-talet gäster och nästa dag i en trädgård med de närmaste. Allt är lika vackert och har sin charm, glädje och kärlek.

När jag rullar in på gården upptäcker jag det fina tältet som pyntats och dekorerats av Gunillasgröna. Vigseln har på grund av blåsten flyttats in i stallet men det kändes så rätt med tanke på Sabinas bakgrund och verksamhet.

Klicka på bildspelet och följ med på deras dag.

 

 

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök