Aug
09
17

Bröllopsfotograf Bösmöllan Lund

Lund ligger som alla vet på Lundaslätten. Staden ligger med de stora fälten runt omkring. Det är ca 15 km till havet och det enda vatten som jag känner till är Höje å som rinner genom södra utkanten av stan. Och det är ingen stor å mera en liten bäck på sina ställen.  Men så träffar jag Anders och Amanda som ska gifta sig i Bonderups kyrka men ha festen på Bösmöllan utanför Lund.

Anders och Amanda berättar hur de tagit tåget till Örtofta och sedan hittat vandringsleden som går runt Bösmöllan och följer Kävlingeån.

Vilken överraskning jag fick när jag körde ner till Bösmöllan som är en av nio ursprungliga kvarnar som fanns längst ån. Det är en fantastisk omgivning med stora dammar och ån rinner bred genom landskapet. Så plötsligt så ligger Lund nästan vid vatten 🙂

Bösmöllan Lund Bröllop

Bösmöllan Lund Bröllop

Anders och Amanda har känt varandra nästan hela livet. De var klasskamrater  i grundskolan och blev ett par i nionde klass. I år har de varit tillsammans i tio år och det märks verkligen att de trivs tillsammans och har roligt tillsammans. Blickarna och leendena de gav varandra under vigsel och fotografering var underbara.

Har du tid så kika gärna på bildspelet.

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök