Oct
01
16

Bröllopsfotograf Österlen Skåne

u_r_lgw

Det var ett härligt avslut på säsongen att få ett uppdrag som bröllopsfotograf på Österlen.På lördagen före jul  körde jag därför mot Brösarps backar och Drakamöllans gårdshotell. Drakamöllan är en liten fin gård inne i bokskogen vid Brösarpsbackar. Det var där Ulrika och Richard skulle fira sitt bröllop.  Dagen var fin och både regn och snö höll sig borta.

Det här bröllopet var speciellt för mig för jag här känt Ulrika länge. Jag visste hur gärna hon velat gifta sig.  Så jag såg framemot att både träffa brudparet men även deras familjer. Richard och Ulrika är ett härligt jordnära par.  De träffades hösten 2006 tack vare en granne som ordnade en dejt när Ulrika hade ”spanat in” Richard. Richard hade då sonen Erik. Nu har familjen även dottern Alice. Bröllopet blev en underbar eftermiddag för den närmaste familjen och jag njöt av att se hur lyckliga de såg ut tillsammans .

Här är några bilder från dagen och en liten ”film”.

[envira-gallery slug=”ulrika_richard”]

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök