apr
07
17

Bröllopsfotograf Lund Skåne

EB_LGw-18

Oj vilken värme det var förra veckan. I lördags när jag skulle fotografera bröllop för första gången inne i Domkyrkan i Lund så var det 32 grader. Det är varmt!

Jag är inte så ofta i Domkyrkan trots att den är så vacker. Förra gången jag fotograferade var när Dalai Lama höll tal och jag var hans ”personliga” fotograf. Det var ett otroligt uppdrag men i lördags så gällde det istället Emelie och Brandon.

Redan på fredagen var jag inne och rekade och träffade både brudpar och prästen Lisa i kyrkan. Det var bra för då kom jag på att vi bara måste ner i kryptan. Det är rummet halvvägs under domkyrkan med jätten Finn. Ett av Sveriges äldsta rum från 1123. Jag fixade att dörren öppnades direkt efter vigseln och sedan rusade ner vi ner under en minut medan gästerna gick ut ur kyrkan.

EB_LGw-11

Men först lite om Emelie och Brandon. Ett svensk-amerikanskt par som träffades för nästan sju år sedan, när båda arbetade en sommar i England på en lägergård. Där blev de vänner och upptäckte att de gillade att umgås men inte trodde de att de skulle bli ett par. ”Det var ju bara en sommar”. Men under året som följde, när Emelie bland annat reste till Tanzania,  så höll de kontakten. När Emelie kom hem igen så tog hon och återvände till England och Brandon.

De förlovade sig i december 2014 och i lördags, den 4 juli på USA nationaldag så,  gifte de sig i Domkyrkan i Lund. Fest på AF borgen och senare i sommar även fest i Brandons hemtrakter.

EB_LGw

EB_LGw-3EB_LGw-5EB_LGw-6

EB_LGw-7

EB_LGw-15

E-B_LGw-2

 

E-B_LGw-3

E-B_LGw-6

E-B_LGw-5

EB_LGw-9

 

EB_LGw-13

EB_LGw-12

EB_LGw-16

 

 

E-B_LGw-8

EB_LGw-14

 

E-B_LGw-9

EB_LGw-17

E-B_LGw-10

 

E-B_LGw-11

E-B_LGw-4

E-B_LGw-7

 

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sök