Jun
28
17

Bröllopsfotograf Rosendals trädgård Stockholm

 

bröllopsfotograf Rosendals trädgård, brudpar bland solrosor

Det är härligt när uppdragen som bröllopsfotograf tar en runt omkring i både Sverige och utomlands. Denna gången var det vår fina huvudstad som lockade med ett fint bröllop med vigsel utomhus i trädgården på Rosendal.

Jag tog tåget upp till Stockholm en fredag för några veckor sedan. Det var dags för Charlottes och Niklas bröllopsdag och jag hade fått äran att vara med och följa deras dag. Vilken tur för mig! Lite nervöst var det för vi hade bara pratat lite i telefon några dagar tidigare. Så jag steg av tåget och begav mig i stekande solsken till Djurgården och Rosendals trädgård för att se mig omkring lite innan det var dags för brudpar och gäster att anlända. Så roligt det var att strosa omkring och se härliga Stockholm.

Sedan kom då Niklas, som var mer nervös än jag. Både av stunden och allvaret och att behöva stå framför kameran. Gäster och familjer anlände från både England, Kiruna och Luleå. Charlotte kom precis före vigseln och blev mött av sin pappa. Vigseln i ”hemliga trädgården” på Rosendal.

Vilken underbar glädje detta brudpar visade! De var bara stora leenden hela tiden. Gästerna njöt av fest, skratt och kärlek. Och vilken bra tanke det var att mötas i Stockholm för att få det var lätt för att alla att resa till. Charlotte kommer nämligen från London och Niklas från Kiruna.

De träffades för snart fyra år sedan på en strand i Kambodja när båda reste, var för sig, runt i Asien. Resan fortsatte  de senare tillsammans. Vid hemkomsten till Europa så försökte de under ett par år att pendla mellan London och Kiruna. Numera är det Kiruna som är parets bas.

” I just love it” som Charlotte sa.

Nu tar vi bildspel och bilder. Lite av varje från deras fantastiska dag.

 

20160826cn_lgw
Djurgårdsfärjorna på väg mot Rosendal med bröllopsgästerna

bröllopsgästerna kommer genom parken till festen bröllopsfotograf  20160826cn_lgw-17 20160826cn_lgw-15 20160826cn_lgw-13   20160826cn_lgw-6

 

 

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök