dec
21
15

Bröllopsfotograf för Linn & Alexander på Ellinge Slott

Linn_alexander_LGw

Att arbeta som bröllopsfotograf är spännande och roligt på många sätt. Ett är att jag får återkomma till våra vackra skånska slott vid olika tidpunkter, med olika brudpar och olika väder. På Ellinge slott har jag varit flera gånger. Både i underbart vårväder med nyutslagna vitsippor, i högsommarvärme, i regn och nu i fint vinterväder.

Precis vid Lucia firade Linn&Alexander sitt bröllop på Ellinge. Det var en strålande vacker vinter (höst) dag med plusgrader och en låg sol. Vi njöt av en park som bjöd på lite andra bilder än vanligt.

Linn_alexander_LGw-4

Linn_alexander_LGw-5

Linn och Alexander träffades på en studentfest i Linköping på Valborg 2009. Linn var precis klar med sina studier men hade stannat för att fira.  Det blev en bra fest som varade fram till småtimmarna trots att Linn skulle ta ett tidigt morgontåg till Skåne. Efter den festen blev det många resor tillbaka till Linköping eftersom Alexander fortfarande pluggade.

På nyårsafton 2013 förlovade de sig och i augusti i år fick de sin lilla dotter Alicia. Och nu den 12/12 så gifte de sig.

Se fler bilder här i bloggen eller i ett bildspel

Linn_alexander_LGw-2

Linn_alexander_LGw-19Linn_alexander_LGw-30

Linn_alexander_LGw-29

Linn_alexander_LGw-17

Linn_alexander_LGw-8

 

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök