Bröllopsfotograf Ystad

Jag visste inte vad som väntade mig när jag körde ner mot Ystad för att fotografera My och Nicks bröllop. Det var en sen bokning och jag hade bara fått lite info från Nick. Så med lite spänning körde jag ner och hamnade på en privat gård med en alldeles fantastisk lada. Det var vänner till My som ställde upp med lokal precis utanför Köpingbro. En gammal kvarn vid forsen har förvandlats till festlokal.

När jag kom ner så var förberedelserna i full gång. Rosa ballonger hängdes upp, tal skrevs och baren fixades. Vigselplatsen på det gamla kvarnstenen förbereddes. ( Det är så bra att komma i god tid för då kan jag påverka hur paret ska stå så gästerna kan se dem)

Det blev en väldigt fin eftermiddag med My och Nick  och deras vänner och familjer. Brudparet verkligen strålade när de kom gående över den lilla bron in till trädgården för vigseln. Alla vänner stod samlade under de stora träden. Och barn sprang runt omkring och lekte för att sedan samlas för vigseln. Efter gratulationer så gick vi ut på fälten och vikingagravarna och fotograferade. Fantastiska svenska vyer, innan det var dags för paret att gå in och fira med sina vänner.

Swedish wedding

My och Nick bor i Sydney idag men kom till Skåne för bröllopet.

– svenska bröllop är lättsammare och mera anspråkslösa menade Nick och My’s familj har haft sommarhus i Ystad så för My var det naturligt att tänka sig ett bröllop här.

Paret träffades 2009 i Mexico. Nick var ute och reste och surfade medan My studerade på universitetet i Monterey.  De umgicks under intensiva veckor där för att sedan resa åt varsitt håll. Men några månader senare beslöt sig My för att resa till Sydney och träffa Nick igen. Och på den vägen är det..

Bildspel här.