dec
01
15

Bröllopsfotograf för Stina & Claes

Förra lördagen  när jag skulle vara Stina och Claes bröllopsfotograf lovades ösregn och snöfall. När jag gav mig av mot Höllviken så började regnet piska mot rutan redan när jag kör ner på motorvägen. Jag ringde och frågade Stina och Claes om vi skulle försöka träffas så fort som möjligt för vädret skulle inte att bli bättre utan snarare sämre. De ville gärna bli fotograferade utomhus i ett par läckra miljöer så de skyndade sig att komma ner till stranden.

Tack och lov att Stina och Claes är ett par som dansar fram både av känslor och även i verkliga livet.Trots regnet och den kalla vinden dansade de ut på bryggan. Jag stod i regnställ och ylletröja och frös om fingrarna i mina försök att fånga deras känslor och dagen i bilder. Vi hann med flera fina bilder innan snön kom och vi smet in på ett fik och värmde oss med kaffe och te.

Stina och Claes träffades via dansen redan för cirka tre år sedan när Claes var Stinas bugglärare. De fattade tycke för varandra och har umgåtts via dansen. I påskas i år blev de ett par och Claes friade när de vandrade i Jämtlandsfjällen i somras.

Här är ett bildspel

och nedan finns lite bilder också

LottaPictures

Stina_Claes_LG-4

Stina_Claes_LG-30Stina_Claes_LG-11

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök