Oct
16
15

Bröllopsfotograf och Hovdala slott

dwear_LGw-4

Jag har ju minst två olika fotovärldar som jag vistas i, ridsporten  och bröllopsvärlden. Två olika bubblor som ibland möts när jag fotograferar hästar i samband med bröllopet eller då det är “hästmänniskor” som gifter sig. I veckan har jag mest ägnat mig åt livet som bröllopsfotograf.

Vi var  nämligen 500 stycken bröllopsfotografer som samlades i Stockholm för att lära oss mer om bröllopsfotografering i samband med arrangerandes av Way Up North. Det innebar en massa tankar, idéer, inspiration och möten. Väldigt roligt och givande!

Du kommer att få se en hel del förändringar här på min hemsida när det gäller bröllopen :-). Jag återkommer till det.

Medan jag var i Stockholm så hann Hovdala Horse Trials lansera sin facebooksida. Det är en ny plats för internationell fälttävlan i Skåne. Vackra Hovdala slott ska stå som arrangör tillsammans med Skyrups Anna Wemlerth och Mattias Gårdlund och Hässleholms kommun. En rolig satsning. Bilderna inför lanseringen togs en förmiddag vid slottet med Johan Lundin som en fantastisk modell. Han ställde upp på alla idéer.

hovdala_LGw-5

dwear_LGw-5

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök