Jul
17
17

Bröllopsfotograf Söderåsen

Det är så härligt med alla historier som kommer som en bonus när man jobbar som bröllopsfotograf. Det handlar om hur älskande par har träffats, vem som gillade vem. hur det gick till. Regnet strilade när jag körde till Söderåsen för bröllop för ett par veckor sedan. Det skulle bli bröllop mellan Emelie och Denis.

När Emelie skulle träffa Denis på en första dejt efter endast ha haft kontakt på Mötesplatsens dejtingsajt, så gjorde hon alla fel som tänkas kan. Istället för att träffas på allmän plats med mycket folk och bra mobilnät samt möjlighet att ta sig till träffen på egen hand så träffades paret ensamma i Kullabergs naturreservat. Emelies väninnor var vansinniga. Det är en fantastiskt  vacker plats men kanske inte att rekommendera när man träffas första gången. Men vilken tur att hon åkte på dejten i maj 2014.  Där fanns ju Denis som är mannen i hennes liv.

Efter den dejten gick det fort. Redan fyra månader senare flyttade de ihop.

– Det var ju lättare så skrattar Emelie. Emelie är nämligen hästtjej och alla som vet något om hästar vet att det tar tid. Så det var ju lättare att bo ihop än att försöka träffas efter ridningen.

Om Emelie är hästtjejen så är Denis bilkille. Ett brinnande intresse för allt som rullar. Det passade bra för honom att hamna på gården utanför Kvidinge.

De är härligt lika och lagom olika Emelie och Denis. Mycket humör och mycket vilja och framför allt mycket glädje och skratt.

Bröllopet

Bröllopet den 1 juli blev en fantastisk dag. Regnet hängde i luften lite oroande mest hela dagen och när jag körde till Söderåsen så var allt blött. Men vi slapp regnet och kunde efter vigseln i Kvidingen kyrka köra till Söderåsens sluttningar.  Medan gästerna roade sig med tipsrunda så klättrade vi in i bokskogen för porträttfotograferingen. Underbara bilder med ett par som gillar naturen och inte var rädd om klänningen. Sedan fortsatte festen och middagen vid bygdegården på Klöva hallar.   Där blandades svenska traditioner med serbiska på ett underbart sätt.

Bildspel

och några bilder här nedan
bröllopsfotograf , förberedelser brud och tärnor

bröllopsfotograf tärnor i kyrkan

brud, spets klänning, fotografering, bröllop, Söderåsen

Bröllopsfotograf Söderåsen
foto: Lotta Brundin Gyllensten/ LOTTAPICTURES

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök