dec
22
19

Bröllopsfotografen som bloggat för lite del 1

Var börjar jag när det gått alldeles för lång tid sedan mitt senaste blogginlägg? Alla dessa fantastiska bröllopspar som bjudit in mig på sin stora dag? Vilket ska jag berätta om? Och pressfotografuppdragen som jag gör däremellan? Var börjar jag……..

Jo varför inte mitt i sommaren med brudparet som hörde av sig via Instagram. Scott och Cassandra skulle komma till Österlen från USA och gifta sig i Åhus. Det blev nästan ett kändisbröllop i lilla Åhus för Kristianstadbladet skrev om paret som kom “hem” för att gifta sig hos mormor. Cassandras familj och släkt kommer nämligen från Österlen även om hon är uppväxt i USA.

Vilken härlig dag det blev och ett bröllop med mix av svenska och amerikanska traditioner. En del missförstånd men vad gör det när det är så mycket kärlek, skratt, lite tårar och underbara tal. Jag tycker om mixen som finns med det amerikanska bland annat så rör sig gästerna mer mellan varandra.

Scott och Cassandra har hängt ihop sedan de var tonåringar. Och nu i vackra Åhus kyrka sa de Ja till varandra. Med vänner och familj där många kommit till Sverige för första gången.

Åhus Gästis vackra innergård bjöd på en underbar miljö.

Titta gärna på bildspelet från fina Åhus.

https://lottapictures.smartslides.com/cassandra-scott

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök