Nov
12
12

Champagne och ridhus

Körtävling och boksläpp. FOTO:LOTTAPICTURES
KÖRTÄVLING PÅ FLYINGE.

I lördagskväll var det körtävling på Flyinge.  Det var Christer och Pia Pålsson som stod som värdar. Efter tävlingen var det nämligen release-party på Christers bok om körning. Champagnen flödade och det rapporteras ha varit trevligt. Själv nöjde jag mig med några suggestiva bilder på ekipagen som värmde upp. Söndagen tillbringade jag tillsammans med kollegan Eva Österlund i Helsingborgs ridhus. Det var ponnyhoppningar och jag förundras varje gång över att barnen klarar av att rida så fort och hur modiga föräldrarna är.

Ponnyhoppning. FOTO:LOTTAPICTURES
Ponnyhoppning i Helsingborg. FOTO:LOTTAPICTURES

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST
Read Comments
Hide Comments
Jaana Alvesparr

Vilken härlig bild. Hela helgen stod jag som överdomare på framhoppningen, där var det fullt drag…mest på föräldrarna 🙂

webmaster

Tack. Nej jag såg dig inte på hela dagen undrade just var du höll hus,

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sök