apr
21
15

ulla h_LGw-5

Idag har Ridsport Special kommit. Det är alltid lika spännande att se hur reportagen blir som jag fotograferat månader tidigare. Ibland blir jag jättenöjd och ibland förstår jag inte alls hur redigerarna tänkt som missat “bästa” bilden.

I det nummer som kom idag kan du läsa om svensk ridsports nestor, Ulla Håkanson. Det är en underbar text av Christel Behrmann som beskriver Ulla. Jag träffade Ulla en förmiddag i februari när solen sken men vinden bet i kinderna. Ulla red och Arne longerade.

Bästa bilden är nog denna, tycker jag. Ulla är i gång i stallet.

ulla h_LGw

Avslutningsvis så har jag huvudet fullt av fina ord om min mamma Nan Inger. Idag har olika tidningar skrivit om hennes bortgång. Några skriver så fint, som här i Svt kultur. Läs gärna Ulrika Milles text underst.

“Det finns många hästboksförfattare, men det fanns bara en Nan Inger Östman. Hon var den första svenska författaren som skrev om hästtjejer och placerade sina huvudpersoner i en realistisk, igenkännlig verklighet“, skriver förlaget Rabén&Sjögren, som ger ut Nan Inger Östmans böcker i ett minnesord”

Jag får tårar i ögonen och önskar att jag kunde berätta för mamma.

 

PREVIOUS POST
NEXT POST
Sök