Porträttfotografering- ska vara mer än en passbild. Det ska vara bilden som familjen minns. Den där som fångade så mycket av vem du är. När du trivs framför kameran och faktiskt inte tänker på att du blir fotograferad.

Bilden kan också berätta om dig och din verksamhet. Ditt yrkes-jag. Det är ju inte samma sak som familjebilden kanske. Porträttbilder kan rymma mycket.

Vet du om varför det är så bra med bilder? Jo antingen ger du bort en härlig bild på dig själv din familj eller favoritdjuret eller om du hellre ger bort en fotografering . Slutsumman brukar bli att både du och mottagaren blir väldigt glada. Det är det som är så roligt. Det är härligt  med bilder. De gläder ju så många.

Idag vimlar det av bilder överallt. Det ar aldrig fotograferats så mycket som nu. Så varför köpa en fotografering? Kanske just därför. Att få lov att ta sig tid, att själv få vara med. Att inte bara ta upp mobilen och klicka utan att faktiskt få en egen stund. Det är roligt + att det är så härligt för bilderna blir en del av framtiden och en del av din historia

Familjefotograferingar från 950 kr

Företagsfotograferingar från 3000 kr

 

Hästar i snö, Horses i snow, Västra Hoby stuteri, Fotograf LottaPictures

Hästar och ridsport

Du har säkert sett mig på olika tävlingsplatser inom Ridsporten. Allt ifrån mindre regionala tävlingar till de stora mästerskapen. Som hästfotograf som många kallar det, så letar du en hästbild hör av dig.
Eller om du vill att jag ska komma och fotografera hingsten, avelsstoet eller älsklingshästen.
För mer info se under fliken med häst-ridsport

Sök