feb
08
16

Tack för alla besök

IMG_0695

Helgen har jag som sagt tillbringat på Slagthuset i Malmö. Bröllopsmässa i två dagar.

Det är lite läskigt att stå där och inte veta om någon kommer att stanna. Om det är någon som vill boka just mig bland alla andra fotografer som finns där ute. Så stort tack alla fina kära lyckliga blivande brudpar som stannade och pratade med mig!! 🙂

Roligt att visa bilder, prata bröllop och fotografering.

Och ännu gladare blev jag idag när Frida mejlade in en förfrågan efter mötet i helgen. Det ska bli så roligt med årets säsong. Nya brudpar, nya ställen och en hel massa glädje och kärlek och förhoppningsvis både tidlösa och tokiga bilder. Lite så där som jag vill ha det.

IMG_0698

 

TAGS:

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

Kommentarsmoderering är aktiverad. Dina kommentarer kan ta ett tag innan de visas.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sök