sep
24
12

”Vi vann inte Breeders Trophy!”

Det regnade och regnade och regnade på fältet i mellan Södra Sandby och Revinge igår. Jag stod där i 7 timmar och fotograferade. Våta kameror, våta kläder, kalla händer och fina hästar. Ja, det var säkert jag som gnällde mest. För sent insåg jag att vinterkläderna borde ha tagits fram till denna söndag. Det räckte inte med dubbla jackor, regnbyxor, mössa och vantar. De fantastiska eleverna från Bollerups lantbruksgymnasie stod liksom jag på banan hela dagen och var funktionärer. De var mindre gnälliga! Bästa dagen hade hästarna och ryttarna. Det går bra att rida i regn och de unga hästarna löste problemen fint. Här är bilder på några av de ekipage som inte vann igår. Letar du efter bilder på just din häst? Kontakta mig direkt. Vill du köpa en bild? Inga problem-ring eller mejla. Fastnade inte du och din häst på bild igår så hjälper jag gärna med fotografering hemma eller på tävling.

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sök